Estampes del migjorn maonès: Santa Caterina i Binidalí

Havent deixat enrere les cases de s’Argossam trobam tot d’una la possessió de Santa Caterina (primera foto, punt fúcsia). Pocs metres després el camí travessa l’actual carretera d’accés a la urbanització de Binidalí (segona foto, punt verd), per entrar en terres de Binidalí Nou, des d’on emprèn la devallada cap al barranc de Biniparratx. El camí és ample i transitable fins passat Binidalí de sa Cala, on se’n perd un tram entre la vegetació baixa abans de devallar cap al barranc.

Veure

Veure

Localització de les fotografies:

Veure Veure

[@more@]

Quant a xoriguet

Xoriguet és el pseudònim col·lectiu de David Sintes i Tomeu Truyol, dos ferreriencs que volen fer la seva petita contribució en pro de la conservació i recuperació del Camí de Cavalls de Menorca.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.