Arribant al Cap d’en Font

Amb l'arribada al Cap d'en Font el Camí de Cavalls perd la definitivament la seva fesomia per uns quants quilòmetres. Fins a sa Punta Prima, la terra serà substituïda per l'asfalt; els pins pels senyals de tràfic; les mates pels cotxes aparcats, i les parets seques per una multitud de xalets arrenglerats vora la mar.

A la primera fotografia (punt vermell) observam l'impacte de les primeres cases de l'urbanització. El Camí, que passa just per darrera d'elles, ha estat unilateralment invadit per un propietari que ha decidit d'emprar-lo com a magatzem per als estris de neteja de la seva piscina (segons fotografia, punt verd). La tercera foto (punt blau) ens mostra el contrast entre allò vell i allò nou, just en el punt en què el camí entra a la urbanització. La darrera fotografia (punt fúcsia) és una mostra de la fesomia que tindrà el Camí fins a sa Punta Prima.

Ampliar fotografia

 

Ampliar fotografia

 

Ampliar fotografia

 

Ampliar fotografia

 

Ampliar imatge

Ampliar imatge

 

[@more@]

Quant a xoriguet

Xoriguet és el pseudònim col·lectiu de David Sintes i Tomeu Truyol, dos ferreriencs que volen fer la seva petita contribució en pro de la conservació i recuperació del Camí de Cavalls de Menorca.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: Arribant al Cap d’en Font

  1. Valqui diu:

    Acabo de descobrir aquest blog i el trobo molt interessant. Visc a Menorca des de fa uns mesos (però fa uns anys que vinc regularment) i tinc molt d’interès en descobrir més paratges d’aquesta bella i meravellosa illa. Crec que en aquest blog puc trobar-ne.
    M’agrada veure que hi ha algú que ensenya una de les moltes possibilitats que té Menorca.

Els comentaris estan tancats.