Fer net la marina o fer-la malbé?

A Cala Galdana, a l'altra banda del riu, just davant s'Illot, el camí pren cap a Macarella. Tret de la primera pujada i de la devallada final (que el llavors ministre Matas va tenir l'ocurrència de tapar amb una escala de llenya que de llavors ençà impedeix el pas dels cavalls) és un camí prou planer, de passeig agradable. Sobta, però, el pas dels operaris de l'Ibanat per la marina circumdant: amb l'afany de "fer-la neta" s'han carregat tot el sotabosc, i l'han convertida en una espècie de jardí anglès que, a més de trencar amb la fesomia habitual dels boscos menorquins, ha esdevingut un lloc inhabitable per a moltes criatures del nostre ecosistema. I açò és la conselleria de Medi Ambient!

Ampliar fotografia

 

Ampliar fotografia

 

Ampliar imatge

Ampliar imatge

[@more@]

Quant a xoriguet

Xoriguet és el pseudònim col·lectiu de David Sintes i Tomeu Truyol, dos ferreriencs que volen fer la seva petita contribució en pro de la conservació i recuperació del Camí de Cavalls de Menorca.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 comentaris a l'entrada: Fer net la marina o fer-la malbé?

  1. Quins records de Menorca! Jo agafava la bicicleta (el velo) i me n’anava de Ciutadella (amb pre-escalfament al Passeig de Sant Nicolau) a Punta Nati (on sembla que s’acabi el mon) i despres baixava fins al Cap d’Artrutx per despres tornar a Ciutadella. I una vegada vaig decidir fer una ruta nova (es a dir, anar pedalant sense rumb fix passant pel costat de sa Naveta des Todons) i vaig arribar gairebe fins a Cala Galdana.
    Quina bona olor fa el bosc mediterrani a l’estiu. Espero que Menorca no caigui en la temptacio de Mallorca o Eivissa. Anims1

  2. coach bags diu:

    Realmente me gusta. Gracias por compartir con nosotros. *

  3. I una vegada vaig decidir fer una ruta nova (es a dir, anar pedalant sense rumb fix cheap mlb jerseyspassant pel costat de sa Naveta des Todons) i vaig arribar gairebe fins a Cala Galdana.

Els comentaris estan tancats.